به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، سید حسین حسینی عصر روز گذشته در حاشیه بازدید از گروههای دانشجویی فاطمیون روستای مرک گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 600 دانشجو از دانشگاههای مختلف استان در قالب 47 گروه جهادی به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه طبق برنامهریزیهای انجام شده باید تا پایان تعطیلات تابستان امسال حدود 60 گروه جهادی به مناطق محروم خراسان جنوبی اعزام شوند، افزود: تاکنون 47 گروه اعزام شدند و مابقی نیز در حال اعزام هستند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسانجنوبی با بیان اینکه دانشجویان در این اردوها به انجام فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و بهداشتی و ترویجی میپردازند، گفت: رویکرد فعالیت گروههای جهادی دانشجویی خراسانجنوبی برای امسال با توجه به شعار سال فرهنگی و برنامههای مربوط به اقتصاد مقاومتی است.
حسینی به برخی از فعالیتهای گروههای جهادی خواهران در مناطق محروم اشاره کرد و افزود: برگزاری کلاسهای قرآنی، احکام، کلاسهای تقویتی درسی ویژه دانش آموزان، کلاسهای خیاطی، گلدوزی، کارباسفال، کامپیوتر، آموزش نکات و موراد مربوط به رعایت بهداشت، شعر و سرود برای نوجوانان و نونهالان و کلاسهای ایجاد اشتغال خانگی ویژه بانوان از جمله این فعالیتها است.
وی با بیان اینکه دانشجویان برادر نیز در مناطق محروم علاوه کار عمرانی به انجام کار فرهنگی نیز میپردازند، افزود: بسیاری از دانشجویان خراسانجنوبی علاقهمند فعالیت در روستاهای دوردست و مرزی و محروم استان هستند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشجویان در این اردوها علاوه بر خودسازی، خدمات ارزشمندی را برای روستائیان ارائه میدهند، یادآور شد: امید است در سالهای آینده بتوانیم خدمات جدید و بهتری را متناسب با نیازهای مناطق محروم ارائه دهیم.
حسینی مهمترین موضوع در اردوهای جهادی را خودسازی دانست و گفت: دل کندن از مسائل رفاهی شهری و هجرت کردن از خانه و کاشانه به مناطق محروم، روستایی و مرزی و آن هم در گرمای شدید هوا و کمترین امکانات، نشان از علاقه این دانشجویان برای خدمت به مردم دارد.
وی افزود: این اردوها میتواند برای دانشجویان یک کلاس و آموزش عملی باشد و برای روستائیان نیز برکاتی و آبادانی نیز به همراه آورد.
حسینی با بیان اینکه دانشجویان وقتی در این شرایط قرار میگیرند خود و تواناییهای خود را بهتر میشناسد، گفت: خودشناسی، زمینه خداشناسی است.